UPP-Exhaust is de specialist bij uitstek in het fabriceren en ontwerpen van complexe rvs 304 uitlaatsystemen. In de volksmond wordt het ook vaker een rvs sportuitlaat genoemd.

Bij ons staat de klant centraal en zullen wij samen met jou kijken naar je wensen en onze expertise om uw rvs uitlaat te ontwerpen en te maken zoals jij in gedachte hebt. Wij maken zowel enkel stuks rvs uitlaatsystemen en rvs onderdelen maatwerk in series voor bedrijven.

Rekening houdend met het ontwerpen en maken van een rvs uitlaat op maat staan een aantal kernwaarden centraal:

·       Het gewenste geluid

·       De uiteindelijke look van uw uitlaat

·       U gaat voor een Performance verhogende upgrade

U kunt ook terecht bij ons voor bijvoorbeeld maatwerk omdat u een after-market turbo aan uw auto wilt toevoegen en hier een nieuw uitlaatstuk/downpipe ontworpen voor moet worden. Ook voor de inlaat delen van rvs, aluminium of titanium kunt u bij ons terecht. 

Wij werken aan alle soorten voertuigen of u nou een motor uitlaat wenst of een custom rvs uitlaat voor uw tractor, boot of quad dat is bij ons geen enkel probleem.

Heeft u nou een oldtimer of ander voertuig waarmee u niet naar ons kunt komen, kunnen wij altijd uw uitlaat namaken in een rvs variant of dit nou een demper of spruitstuk is dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zullen aan de hand van uw uitlaat een mal maken waarna wij onze rvs uitlaat hierin op maat voor u kunnen maken zodat u hierna de geleverde rvs uitlaat zonder moeite kunt monteren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
triumph tr6 uitlaat aanpassing
uitlaat bmw foto

Door onze jarenlange ervaring en grote knowhow in de Metaal/Automotive industrie zullen wij uw project maken tot een stuk vakwerk.

Kortom alles op het uitlaat gebied kunnen wij voor u maken, ontwerpen en monteren in zeer hoge kwaliteit. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen en een offerte is aanvragen is geheel vrijblijvend(kosteloos). U kunt ook langskomen op onze locatie in Hoensbroek voor een advies gesprek, graag hiervoor een afspraak te maken zodat wij hiervoor de tijd kunnen nemen.

 

Voorbeeld van enkele van onze werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

Complete rvs uitlaatsystemen   Catback systemen    Custom Downpipe’s

RVS Spruitstukken      X en Y Buizen       GPF/DPF Deletes/vervangbuizen

Cut out klepsystemen         Bypass klepsystemen        Kleppendempers

Demper deletes         Sierstukken monteren         Andere look met diffuser

            Op maat gemaakte dempers

 

Een rvs uitlaat is zeer duurzaam omdat deze mits hij Professioneel is gemaakt uw hele leven mee zal gaan.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

    contact informatie