Downpipe Megane RS MK4
Bestel hier eenvoudig uw downpipe in de webshop

UPP-EXHAUST ontwerpt en produceert in huis eigen downpipes voor zowel particulieren klanten als bedrijven. Wij hebben een groot assortiment op voorraad die wij kunnen leveren en monteren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Onze downpipes worden gemaakt uit enkel de kwaliteit rvs 304 of hoger, wat de levensduur extreem verlengt.

U kunt bij ons kiezen tussen een downpipe met sport katalysator of een catless downpipe zonder sport katalysator. Deze kunnen wij voor u ook uitwisselbaar maken indien u hem enkel voor de apk keuring wenst te monteren.

Staat de downpipe van uw auto niet in onze webshop, dan zullen we samen met u kijken of wij deze voor u kunnen ontwerpen/maken en monteren.

Waarom een rvs downpipe?

Een downpipe zorgt voor meer vermogen en meer geluid. Dit komt doordat wij de originele katalysator weglaten in onze rvs downpipes en er eventueel een sport katalysator voor terug monteren. Hierdoor heeft de turbo minder tegendruk waardoor de turbo veel sneller kan opspoelen. Doordat het turbo wiel sneller meer koude lucht naar de motor zal brengen zal uw vermogen toenemen.

Voor de sportieve rijder is een nieuwe downpipe een absolute must have. Uw auto zal een stuk lekkerder oppakken en het geluid wordt een stuk sportiever. U zult een stuk sportievere rijervaring krijgen, welke de auto u nu kan bieden.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
originele roetfilter en katalysator

OPF/GPF Filter 

Vanaf eind 2018 is er op de meeste auto’s een OPF filter (Otto Partikel Filter) toegepast. Dit is in Europa gebeurd om aan de steeds strengere milieu eisen te voldoen. Deze filter wordt na de katalysator in het uitlaatsysteem verwerkt en zit meestal ook nog in de downpipe. Door deze OPF filter is het geluid nog een stuk minder sportief en is de tegendruk op de turbo alleen maar hoger.

Wij kunnen voor u deze OPF filter leegmaken of een vervangbuis maken en monteren zodat u weer het geluid zal krijgen als voorheen zonder deze filter. De opf filter is eigenlijk een roetfilter voor de moderne benzine motoren.

Downpipe met stage2/software aanpassing 

Op onze locatie in Hoensbroek kunnen wij uw downpipe monteren en uw software aanpassen zodat u storingsvrij kunt genieten van uw downpipe. Indien gewenst kunnen wij uw auto van nieuwe software voorzien u kunt hierbij kiezen tussen stage 1 motorsoftware en stage 2 motorsoftware.

Stage 2 motorsoftware wordt het vaakst gekozen i.c.m. een rvs downpipe om zo het maximale vermogen uit de downpipe upgrade te halen. Pops and Bangs worden ook vaak gecombineerd met een downpipe, omdat de originele katalysator door de pops kan beschadigen wordt er dus gekozen voor een rvs downpipe om zo de kans op schade te verkleinen.

Voor de montage en eventuele software upgrades kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan
ECU Computer
Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan

    contact informatie